Ειδήσεις

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο πραγματοποίησαν οι Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο μας πραγματοποίησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσώπων «Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας» Βασίλης Νίκου Πρόεδρος και Μιχάλης Πετράνης Αντιπρόεδρος και συνεργάστηκαν με την Διοικήτρια κ. Μαίρη Κουτσιούμπα.

Ενημερώθηκαν για τις ανάγκες των κλινικών σε νοσοκομειακό εξοπλισμό και συζήτησαν για τις προσπάθειες που πρέπει – από κοινού – να καταβληθούν για την ικανοποίησή τους, λαμβάνοντας υπόψη την αμεσότητα.

Στη συνέχεια παρόντος και του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Κώστα Τσατίρη, με πρωτοβουλία των Φ.Ν.Κ. προτάθηκε η αναβάθμιση της Κλινικής, ώστε να αντιμετωπίζονται περισσότερες ανάγκες αλλά και να μην αναγκάζονται ασθενείς να μεταβαίνουν σε άλλα Νοσοκομεία, όπου πέρα από τις δαπάνες και την ταλαιπωρία των ίδιων και των συνοδών τους, χάνεται πολύτιμος χρόνος που είναι κρίσιμος ακόμα και για τη ζωή τους.

Η πρόταση θεωρήθηκε σημαντική. Ο Διευθυντής ενημέρωσε ότι υπάρχει ο κατάλληλος χώρος στην κλινική. Η σταδιακή διαμόρφωση και αναβάθμισή της θα γίνει μετά από κατάρτιση λεπτομερειακού προγράμματος και κοινών ενεργειών Διοίκησης του Νοσοκομείου, Καρδιολογικής Κλινικής και Ε.Π. «Φ.Ν.Κ.»

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις, έτους 2024, εκτός ορίων έργου παραχώρησης του Ε65
Επόμενο άρθρο 12ο Τουρνουά Τάβλι Καλογριανών