Ειδήσεις

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Καρδίτσας


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσας «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος εδέχθη στο Επισκοπείο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του προσφάτως ανασυσταθέντος Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσας «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», στην πρώτη του εθιμοτυπική επίσκεψη.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου αφού πρωτίστως ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο σχετικά με τις διαδικασίες, τα αποτελέσματα των διεξαχθεισών αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. κατά τη 24η Σεπτεμβρίου 2022 (κατόπιν δημοσίευσης πρόσκλησης των μελών του στον τοπικό τύπο, βάσει του καταστατικού του Συλλόγου), καθώς και τις σκέψεις του για τις μελλοντικές ενέργειες του Συλλόγου (σύσταση χορωδίας, κλπ), ζήτησε την ευλογία και την ευχή του για το ξεκίνημα της θητείας του.

Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, ευχήθηκε κάθε ενίσχυση από Θεού, αγαθή συνεργασία και ευλογημένη διακονία στο έργο τους.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Θωμάς Βλάχος

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μπέτσιος

Γραμματέας: Χρήστος Μπερνάρας

Ταμίας: Χρήστος Τσιαλούκης

Έφορος: Σπυρίδων Κουκουλέτσος

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τα νέα οδικά έργα που ζήτησε από τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για την Αργιθέα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής από καταστήματα στην Καρδίτσα