Ειδήσεις

Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας


Η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, την έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Την κ. Υφυπουργό υποδέχθηκεστα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης, η Αν. Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Βασιλική Ζιάκα.

Κατά την επίσκεψη έλαβε χώρα σύσκεψη με την κ. Υφυπουργό στην οποία συμμετείχαν, επίσης, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών της Θεσσαλίας, ήτοι ο κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος της Π.Δ.Ε. Καρδίτσας, ο κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας,η κ. Αικατερίνη Καραγιώργου της Δ.Π.Ε. Λάρισας, ο κ. Νικόλαος Ζέρβας της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, ο κ. Γεώργιος Πολύζος της Π.Δ.Ε. Μαγνησίας, ο κ. Χρήστος Τρικάληςτης Π.Δ.Ε. Τρικάλων και τέλος ο κ. Αλέξανδρος Καπανιάρηςτης Δ.Δ.Ε. Τρικάλων.

Κατά τη σύσκεψη διεξήχθη ένα εποικοδομητικός διάλογος στον οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Προς ανάμνηση της επισκέψεώς της, η Αν. Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Βασιλική Ζιάκα πρόσφερε στην υφυπουργό κ. Ζέττα Μακρή έργο των μαθητών του 2ουΣχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Παραδίδονται 24 χλμ. του βόρειου Ε65 μέσα στο 2023
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας