Ειδήσεις

Επίσκεψη του Κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας στα στούντιο του ΗΧΟΡΑΜΑ και του ΛΑΙΚΟΥ


Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 4.00 μ.μ. μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ευχάριστο και συγκινητικό μια και ήταν η τελευταία τους συνάντηση πριν το Πάσχα, τα παιδάκια αφού διδάχθηκαν άλλο ένα Σάββατο για τον υπέροχο κόσμο του Θεού μας και αφού ετοίμασαν τις πασχαλινές τους δημιουργίες για την πασχαλινή εορτοαγορά που θα γίνει το Σάββατο 27 Απριλίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας από όλα τα κατηχητικά της Πόλης μας, έκαναν και μια εκδρομούλα στα στούντιο των Ραδιοφωνικών σταθμών Ηχόραμα και Λαϊκό, να δούνε από κοντά πως γίνεται μια ραδιοφωνική εκπομπή.

Τα παιδάκια συνόδευαν ο π. Λάμπρος Κρικέλης εφημέριος του Ιερού Ναού, η κατηχήτρια τους και οι γονείς τους.

Τους υποδέχθηκε με πολύ χαρά η γλυκιά μουσική παραγωγός κ. Αθανασία Σκεπετάρη. Ξεναγήθηκαν στους  φιλόξενους χώρους του Ηχόραμα και του Λαϊκού, στα υπέροχα στούντιο του, είδαν από κοντά πως γίνεται μια ζωντανή εκπομπή συμμετείχαν και στην  παρουσίαση αυτής και θαύμασαν τον υπέροχο κόσμο του ραδιοφώνου και της μουσικής.

Και έδωσαν ραντεβού το Σάββατο του Λαζάρου στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας στην πασχαλινή τους εορτοαγορά που σας περιμένουν όλους μια και τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν θα δοθούν σε παιδάκια που τα έχουν ανάγκη.

 

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσιάζει το πασχαλινό μπαζάρ της Φλόγας Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πασχαλινή προσφορά* γνωριμίας με διπλό δώρο* στην Betsson!