Ειδήσεις

Επίσκεψη του Σωτήρη Παπαγεωργίου στην Αργιθέα


Ο πρώτος σε σταυρούς στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ στο Νομό Καρδίτσας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Παπαγεωργίου επισκέφθηκε επίσημα την Αργιθέα την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ανθηρού με τον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πορεία αποκαταστάσεων των καταστροφών από τον “Ιανό”, η υποστελέχωση του Δήμου, οι εμβολιασμοί, η ήπια αναπτυξιακή προοπτική της ορεινής περιοχής, η αναγκαιότητα της επίσπευσης της ολοκλήρωσης των οδικών διαπεριφερειακών συνδέσεων, οι καινοτόμες πρωτοβουλίες από πλευράς Δήμου και η πολλαπλή στήριξη των μόνιμων κατοίκων.

Ο κ. Παπαγεωργίου, από τη μεριά του, δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή σε όλα τα επίπεδα και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανάδειξη της Αργιθέας ως ενός από τους πλέον σημαντικούς προορισμούς ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Παπαδήμας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Γραμμένος και Τάκης Καμπούρης, καθώς και ο ενεργός Αργιθεάτης συμπολίτης μας Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Προηγούμενο άρθρο Θερμή εισβολή στην Καρδίτσα με 44άρια
Επόμενο άρθρο Απονομή Τιμητικού Επαίνου στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ)