Ειδήσεις

Επίσπευση των ερευνών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο Κώστας Τσιάρας


Την κατά απόλυτη προτεραιότητα των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αφορούν σε καταγγελίες που σχετίζονται με παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσιάρας  επικοινώνησε με τον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό και ζήτησε ,λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών που άπτονται της λειτουργίας του κράτους δικαίου να διεξαχθούν και να ολοκληρωθούν κατά προτεραιότητα.

Η παρέμβαση της δικαιοσύνης είναι άμεση και ήδη τόσο με βάση την πρόσφατη μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  Νίκο Ανδρουλάκη ,όσο και με βάση τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη διενεργούνται δύο αυτοτελείς προκαταρκτικές εξετάσεις από τους εισαγγελείς πρωτοδικών κ.κ. Κώστα Σπυρόπουλο και Γιώργο Νούλη ,οι οποίοι  ερευνούν τις καταγγελίες προς διακρίβωση της τέλεσης των καταγγελλόμενων αξιόποινων πράξεων που συνδέονται με τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και του κράτους δικαίου.

ΠΗΓΗ: in.gr

Προηγούμενο άρθρο Θερινό Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις για την καταβολή ενισχύσεων ύψους 223,3 εκατομμυρίων ευρώ για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών