Ειδήσεις

Επιστημονικές διαλέξεις με τίτλο: Προβληματιζόμαστε, συζητάμε, ανακαλύπτουμε


Η Ιερά μας Μητρόπολη στο πλαίσιο των ποιμαντικών της δραστηριοτήτων αποφάσισε να διεξάγει κύκλο επιστημονικών διαλέξεων με τίτλο: «Προβληματιζόμαστε, συζητάμε, ανακαλύπτουμε», καλώντας ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα αναπτύξουν καθένας από την πλευρά του θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Σας καλούμε να συμπροβληματιστούμε πάνω στα θέματα, που θα μας απασχολήσουν, να συζητήσουμε μαζί τους και μεταξύ μας και να ανακαλύψουμε το νόημα και την αλήθεια των πραγμάτων.

Η τρίτη επιστημονική διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16Νοεμβρίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης με εισηγητή την κ. Τάνια Κωτούλα – Αντωνίου, Ψυχολόγος – Mscεκπαίδευση ενηλίκων, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Πώς και πόσο επηρεάζει μια πανδημία τον κόσμο;»Κοινωνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις του κορωνοϊού στο σήμερα και το αύριο. Συντονιστής της διαλέξεως θα παραστεί ο κ. Σεραφείμ Λάππας, Εκπαιδευτικός.

Προηγούμενο άρθρο Κλειστές οι σήραγγες στην Επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Άρτας (Τ.Κ. Πετρωτού – Πέντε Αδέλφια)
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση της ΠΕ Καρδίτσας σχετικά με την προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών