Ειδήσεις

Επιστολή της Έλενας Μπακοπούλου για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ


Εύχομαι στον Πρόεδρο κ. Δημουλά Ευάγγελο και στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σοφάδων που αναδείχθηκαν από τις εσωκομματικές εκλογές, να έχουν μια καλή θητεία, σύμπνοια και εποικοδομητική συνεργασία.

Ευχαριστώ θερμά την Εφορευτική Επιτροπή και όλους όσους εργάστηκαν για να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος αριθμός των μελών που προσήλθαν, τηρώντας τους κανόνες και τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό και να ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές εκλογές με απόλυτη επιτυχία.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την ομαδα των συνεργατών μου που αγωνίστηκαν με σεμνότητα και αξιοπρέπεια αλλά και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας  που με στήριξαν με την ψήφο τους.

Η πολυετής ενασχόλησή μου με τα κοινά, είτε ως ενεργός πολίτης, είτε ως Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο, είτε ως μέλος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας και Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού, κινείτο πάντοτε με γνώμονα την προσφορά μου στον τόπο όπου κατοικώ και στην Παράταξη.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα είμαι δίπλα τους με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε ήμουν πάντα στην πορεία της Παράταξής μας.

Προηγούμενο άρθρο Κοντά σε Πρόσκοπους και Ραδιοερασιτέχνες της Θεσσαλίας ο Θανάσης Παιδής
Επόμενο άρθρο IPA: Προσφορά στη Φιλαρμονική Καρδίτσας