Ειδήσεις

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που επικράτησε του Α.Ο. Πελασγιώτης Λάρισας με σκορ 67-65. Μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών οι παίκτες του Μουζακίου έδειξαν χαρακτήρα και σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο της νίκης και να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και με τους Αμβροσίου και Ελευθερίου να ηγούνται επιθετικά της ομάδα κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (21-17).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια αύξησαν και άλλο την πίεση στην άμυνα, με τους Σκούρα και Σαββόγλου να κερδίζουν τις περισσότερες διεκδικούμενες φάσεις. Σε εκείνο το σημείο δυο εύστοχα τρίποντα του Σιώλου διεύρυναν τη διαφορά στους 9 πόντους (40-31).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της Πελασγιώτιδας έβγαλαν αντίδραση και με κορυφαίους τους Οικονόμου, Παντελιό και Ξανθόπουλο όχι μόνο μείωσαν τη διαφορά αλλά προηγήθηκαν και με ένα καλάθι(49-51).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Οι παίκτες όμως του Μουζακίου έδειξαν ψυχραιμία και με μπροστάρη επιθετικά τον Κακκαβά που σημείωσε σ΄εκείνο το δεκάλεπτο 8 πόντους 1 τρίποντο κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου αντιμετωπίζει την ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας

Δεκάλεπτα: 21-17, 40-31, 49-51, 67-65

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.): Καράμπαλης, Σιώλος 13(2),  Σαββόγλου 4, Ελευθερίου 14(1), Κακκαβάς 12(1), Αμβροσίου 18(2), Μπίζιος 4, Γκαραβέλας, Σκούρας 2, Τσιτσώνης, Στεργιούλης.

Α.Ο. Πελασγιώτιδα (Παπαϊωάννου): Τσιμούρτος 5(1), Πολύζος 2, Πλιάγκας 6, Παντελιός 12, Κομνός 7(1), Ρίζος, Τσουρής, Βαΐου, Ξανθόπουλος 11, Οικονόμου 14(2), Κιτσιος 8.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας Κ. Τσιάρα για την 49η Επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου