Ειδήσεις

Επιτέλους ακούγονται και λογικές φωνές – Του Κώστα Βλάχου


Ανώτατος Γερμανός  αξιωματικός  δήλωσε στη Γερμανική τηλεόραση ότι  οι  Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις  δεν συμμερίζονται  τις απόψεις υπουργών του κυβερνητικού συνασπισμού περί προετοιμασίας  πολέμου.

Χθες  η υπουργός  παιδείας της Γερμανίας  πρότεινε  πως η πολεμική ετοιμότητα  πρέπει να διδάσκεται  και στα σχολεία. Δήλωσε  να  μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά για τον πόλεμο και ένας θεός γνωρίζει  πόσων τα ένστικτα  τα φιλοπολεμικά  θα καλλιεργηθούν  και πόσοι  τη δόξα  του Χίτλερ θα ονειρευτούν.

Είναι  και άλλες  που αβασάνιστα  για πόλεμο  μιλούν.

Οι  Γερμανίδες,  πρόεδρος κομισιόν και ΥΠΕΞ  έπρεπε  να ακούνε τη λέξη  πόλεμος και να Ωχριούν. Ίσως  ποντάρουν πως οι ίδιες θα δοξασθούν. Σε αυτές  και αυτό είναι τραγικό, υπακούνε  πολλοί Ευρωπαίοι  πολιτικοί.

Όλοι  γνωρίζουμε  ότι  πολλοί  στην πολιτική φτάνουν σε  ανώτατα  αξιώματα  χωρίς να έχουν ηγετικά  προσόντα, αλλά  λόγω  , τζακιών, γνωριμιών και λοιπών.

Η Γερμανίδα  βουλευτής sahra  wagenknecht   προειδοποιεί τη Γερμανική βουλή για ένα ακόμη πόλεμο με τη Ρωσία. Ήδη χάνουμε  καθημερινά τόνισε  στην οικονομία  ρίχνοντας πολλά στην τρύπα  της Ουκρανίας  όπου ο πόλεμος  γίνεται ξεκάθαρα  για εξυπηρέτηση Αμερικανικών και Ρωσικών  συμφερόντων.

Η Ουάσιγκτον,  συνεχίζει η βουλευτής, κινεί τα νήματα  δυο χρόνια, να εμπλέξει την Ευρώπη  σε πόλεμο με τη  Ρωσία  με την ελπίδα στο πόλεμο αυτό  να μην  πάνε  Αμερικανοί για να αποφευχθεί πυρηνική σύγκρουση  και η ίδια να μείνει αλώβητη.

Τελειώνοντας είπε.

Έχετε  χάσει τα μυαλά σας, όταν ο πάπας μίλησε για διαπραγμάτευση  όλοι τον αποκάλεσαν  ‘’ Τρόλ  του Πούτιν’’.

Κάποτε  και ο πόλεμος  αυτός θα τελειώσει. Ελπίζω  προτού μας τελειώσει.

Τότε  πολλοί πολιτικοί θα  πρέπει να λογοδοτήσουν για τη ζημιά  που θα έχουμε σαν  Ευρώπη  και σαν Ελλάδα υποστεί.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στο ΓΕΛ Προαστίου γιορτάσαμε δημιουργικά τη μέρα του π=3.14
Επόμενο άρθρο Πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός - Εσπερινός της Συγγνώμης