Ειδήσεις

Επιτυχημένη επανεκκίνηση για την ΑΚΑΚ


Με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκε η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στους πρώτους αγώνες ορίων που έγιναν στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο 24/4 μετά την επανεκκίνηση του αθλήματος της κολύμβησης ύστερα από πεντάμηνη αποχή.

Η ημερίδα αποτελεί το πρώτο αναγνωριστικό τεστ των κολυμβητών μετά από την πολύμηνη απουσία και οι επιδόσεις, που σημείωσαν οι αθλητές μας κατά τη διάρκειά της, ήταν ανέλπιστα καλές, χάρη στην εντατική και στοχευμένη προπόνηση στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα αλλά και στην ατομική προσπάθεια των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής των προπονήσεων. Τους αθλητές/τριες συνόδευσε η προπονήτρια του Συλλόγου Ευγενία Δρόσου.

Με την ελπίδα ότι τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω και ενθουσιασμό για την συνέχεια, οι κολυμβητές της Α.Κ.Α.Κ συνεχίζουν την προετοιμασία για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν .

Ο πρόεδρος, Δημήτριος Γκούγκλιας, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) εύχονται σε όλους χρόνια πολλά με Υγεία και Δύναμη.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε τα Καραϊσκάκεια 2021
Επόμενο άρθρο Κατάθεση στεφάνων από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ Καρδίτσας για την Εργατική Πρωτομαγιά