Ειδήσεις

Έρχονται Charitou Street – Food f e s t i v a l και Λευκή Νύχτα στην Καρδίτσα


Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίζουμε την ΑΓΟΡΑ, ενισχύουμε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ» ξεκινά την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου ένα γεμάτο τριήμερο με Μουσική, Εκπτώσεις, Φαγητό, Διασκέδαση και επισκέπτες για την πόλη της Καρδίτσας.

Charitou Street  – FOOD F E S T I V A L
08 & 09 Νοεμβρίου
ΚΑΡΔΙΤΣΑ  

Το πρώτο Αστικό FOOD FESTIVAL με Street & Ethnic φιλοσοφία έρχεται στην πόλη της Καρδίτσας μετά από τρεις αναβολές λόγο καιρού.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και ο Δήμος Καρδίτσας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και Χορηγό τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, για πρώτη φορά παρουσιάζουν ένα FOOD FESTIVAL μέσα στο Αστικό τοπίο της πόλης.

Κουζίνες και γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο: Μεξικάνικη, Ανατολίτικη, Ασιατική, Αμερικάνικη, Ελληνική όπως και γλυκά απ’ όλο τον Κόσμο, με συνοδεία cocktail και Μουσικής, θα βρίσκονται στη Χαρίτου την Τετάρτη 08 και την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου.

music: ALANTALA BAND – Chara Sakelaropoulou + band – George Ntemos – me.nta – Stavros Batras – StandUp Comedy – MUSICA RADIO producers and more…

ΣΥΝδιοργανωτές: Επιμελητήριο Καρδίτσας, Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας
Υποστήριξη: Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας
Χορηγός: Συνεταιριστική Τράπεζα

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 10 Νοεμβρίου   ΚΑΡΔΙΤΣΑ  

Το γνωστό μεγάλο event του Εμπορικού Κόσμου και των Καταστημάτων, έρχεται για ακόμη μία χρονιά για να μας διασκεδάσει αλλά και να ενισχύσει την Αγορά.

Εκπτώσεις, τέσσερεις μπάντες, πέντε Djs, ένα ραδιόφωνο αλλά και νέα σημεία διασκέδασης θα υπάρχουν στην πόλη της Καρδίτσας από πολύ νωρίς έως αργά το βράδυ. Εννέα σημεία μέσα στην πόλη με μουσική και πολλά καταστήματα με μεγάλες εκπτώσεις.

music: IRENE live / time 2 love feat RSN – Martzi Feelgood – DeNovo band and friends – Blue Moon – George Ntemos – Leandros – Gpas – Dj Afes – MUSICA RADIO booth   

Στηρίζουμε και ενισχύουμε  την Καρδίτσα που τόσο πολύ μας χρειάζεται.

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας
ΣΥΝδιοργανωτές: Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, Επιμελητήριο Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας

 

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Τριαντόπουλος: Επίσκεψη στην Αργιθέα που αποκαθιστά ζημιές και διαμορφώνει νέες προοπτικές μετά από μία φυσική καταστροφή
Επόμενο άρθρο 97.850 χιλιάδες μερίδες φαγητού διέθεσαν τα Σπίτια Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως