Ειδήσεις

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ιεζεκιήλ


Εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Ιεζεκιήλ ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας 9 Μαΐου η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου. Να σημειωθεί ότι για να γίνουν οι εργασίες η οδός Ιεζεκιήλ αλλά και ορισμένες κάθετες οδοί, θα παραμείνουν κλειστές για τους οδηγούς.

Οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται προς τους προορισμούς τους μέσω εναλλακτικών διαδρομών και με βάση τις υποδείξεις και τις οδηγίες της Τροχαίας Καρδίτσας, η οποία έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η ασφαλτόστρωση της οδού Ιεζεκιήλ εντάσσεται μέσα στο εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων ύψους 2,5 εκ. ευρώ που υλοποιεί η Δημοτική αρχή.

Η αρχή έγινε από την οδό Υψηλάντου η οποία πλέον απέκτησε σύγχρονη όψη. Υπενθυμίζουμε ότι η ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στη οδό Υψηλάντου έγινε σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών, γεγονός που συνέβαλε στη ελαχιστοποίηση της όχλησης προς οδηγούς, επαγγελματίες και πεζούς.

Η εκτίμηση από την πλευρά του αναδόχου είναι ότι το ίδιο γρήγορα θα εξελιχθούν οι εργασίες και στην οδό Ιεζεκιήλ.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών για την όποια ταλαιπωρία ή αναστάτωση της καθημερινότητας υποστούν. Ωστόσο γίνεται από όλους αντιληπτό ότι όταν εκτελούνται δημόσια έργα, ιδιαίτερα εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως συμβαίνει αυτή την εποχή, θα υπάρξει και όχληση σε μερίδα συμπολιτών.

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η υποβολή προτάσεων στο Ανάσα
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του Βιβλίου με τίτλο Τα τραγούδια και οι μουσικές του 1821 του Λάμπρου Λιάβα