Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο ενόψει ΔΕΘ, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου.
Μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας και αρκετά χρόνια οικονομικής κρίσης και σκληρών δημοσιονομικών μέτρων, ενώνουμε τις φωνές μας και διαδηλώνουμε ενάντια στη νεοφιλελεύθερη αντεργατική και βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία με σκληρά και επώδυνα μέρα απαξίωσε την εργασία, στραγγάλισε τα συλλογικά και ατομικά εργατικά δικαιώματά μας, οδήγησε σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό και κοιτά αδιάφορη τις συνεχόμενες καταχρηστικές εργοδοτικές αντεργατικές πρακτικές, τις παράνομες διακρίσεις, τα περιστατικά βίας και παρενόχλησης.
Το σύνθημά μας «ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΕΣ»
Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, θα δρομολογήσει λεωφορεία για τη μετακίνηση από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη και επιστροφή μετά τη λήξη του συλλαλητηρίου.
Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Εμπορικό Κέντρο (άγαλμα Καραϊσκάκη), το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί.
Για δηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίεςεπικοινωνήστε στα τηλέφωνα, 2441022182 (Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας) και 6979223341 (Καπράνας Γιώργος, Πρόεδρος).

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος διαβούλευσης θεματικών ομάδων για την κοινωνική ένταξη στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Εξοικονόμηση ενέργειας κατά 78% στην Περιφέρεια