Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Όχι στη φτώχεια, τις κοινωνικές ανισότητες


Την Τετάρτη 23 Μαρτίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε κοινή ανοιχτή συνέλευση σωματείων και συλλόγων του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα με θέμα συζήτησης την 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία, της 6 Απριλίου και την συνδιαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου και ψηφίσματος αγώνα από όλους για να υπάρξει μια κοινή συγκέντρωση και πορεία εκείνη την ημέρα.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά υπήρχε διαφωνία και διαχωρισμός από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και πήραν απόφαση για ξεχωριστή συγκέντρωση με συλλόγους και σωματεία που ανήκουν στην δύναμή τους.

Η προσπάθεια που κάναμε για κοινή συγκέντρωση ήταν και ο λόγος που δεν δημοσιεύσαμε την απόφαση που πήραμε εκείνο το βράδυ για απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 10:30 στην Κεντρική Πλατεία μπροστά από την ALPHA BANK .

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι τα προβλήματα είναι κοινά, η ακρίβεια, η φτώχεια , οι κοινωνικές ανισότητες δεν έχουν χρώματα και ότι όλοι μας αγωνιζόμαστε για ένα κόσμο δικαιότερο χωρίς φτώχεια, εκμετάλλευση, καταπίεση και εξαθλίωση. Για ένα κόσμο ισότητας, ευημερίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης. Για ένα κόσμο χωρίς πολέμους όπου θα σφαγιάζονται λαοί για να εξυπηρετούνται τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα κάποιων.

Σαν Εργατικό Κέντρο έχουμε σαφή ταξικό προσανατολισμό χωρίς διαχωρισμούς και δίνουμε τους αγώνες μας με ενότητα, πίστη και συνέπεια.

Καλούμε όλες και όλους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση που οργανώνουν τα συνδικάτα του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα την Τετάρτη 6 Απρίλη και ώρα 10:30 στην Κεντρική Πλατεία μπροστά από την ALPHA BANK.

Όλες και Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να δώσουμε τη μάχη και να κερδίσουμε, καμία και κανείς μόνη της και μόνος του!!!!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σκάνδαλο μεγατόνων η αλλαγή φωτιστικών στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.