Ειδήσεις

Έτοιμοι οι Οξυώτες για τη χειμερινή εκδήλωση χορού


Έτοιμος για τη χειμερινή του εκδήλωση χορού είναι ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας».

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό, με τους οικισμούς και τους κατοίκους της ανατολικής του πλευράς να παραμένουν ακόμα αποκλεισμένοι εξαιτίας των καταστροφών από τις θεομηνίες Daniel και Elias,  το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να προβεί στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιείται στο Μουζάκι και όχι στο χωριό.

Ειδικότερα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΝΑΣΤΡΟΝ (2ο χιλιόμετρο Μουζακίου – Καρδίτσας), το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, με ώρα προσέλευσης την 20:30 μ.μ.. Το αντίτιμο εισόδου ορίστηκε στα είκοσι ευρώ ανά άτομο (με φαγητό και απεριόριστο ποτό) και στα δέκα ευρώ, αντίστοιχα, για παιδιά μέχρι δώδεκα ετών.

Η άρτια ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής σε συνδυασμό με την οργανωμένη προσπάθεια του Συλλόγου, εγγυώνται τη διασκέδαση όλων μέχρι το πρωί, όπως,  άλλωστε, κάθε φορά στα γλέντια των Οξυωτών συνηθίζεται.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου με Οικονομολόγους – Μελετητές
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία Των Τριών Ιεραρχών στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων