Ειδήσεις

Εβδομάδα αιμοδοσίας για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του ΣΘΕΒ


 Πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως και τις 17 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη εβδομάδα αιμοδοσίας ενίσχυσης της τράπεζας αίματος του ΣΘΕΒ, που διατηρεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από το 2008.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της εξεύρεσης αίματος στις έκτακτες ανάγκες των επιχειρήσεων μελών του (εργοδότες και εργαζομένους καθώς και τις οικογένειες αυτών) με τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν συμβάλλοντας έμπρακτα με τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, όπως είναι η προσφορά αίματος από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές. Η αιμοδοσία αποτελεί πράξη ύψιστης αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας και η συμβολή του καθενός μας δίνει ζωή και ελπίδα σε όλους μας».

Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να ενισχύουν τη συγκεκριμένη τράπεζα αίματος όποια ημέρα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Η Διοίκηση του ΣΘΕΒ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα την Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας κα Παρασκευή Κώτση καθώς και το προσωπικό του τμήματος του ΠΓΝΛ, οι οποίοι συντόνισαν και συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εβδομάδας αιμοδοσίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Λεοντάρι
Επόμενο άρθρο Στη μουσική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μουζακίου παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης