Ειδήσεις

Ευρωεκλογές – Του Κώστα Βλάχου


-Αυτές οι ευρωεκλογές  είναι πολύ κρίσιμες  και πρέπει ο λαός  ανάλογα να φερθεί. Έγραψα  πολλές φορές  γιατί δεν μιλούν  οι επιφανείς  πολιτικοί, πρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί  και λοιποί πολιτικοί   που βρίσκονται για δεκαετίες στο προσκήνιο  για το εάν  η  εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης είναι σωστή.

Πέρα από αυτούς  η σιωπή των ΜΜΕ  των Αθηνών  είναι προκλητική.

Σήμερα με ικανοποίηση  διάβασα  τι είπε  ο Νικήτας Κακλαμάνης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Όχι  είπε στην Ευρώπη  που χορηγεί 145  δις   στην Ουκρανία  και δεν δίνει 5 δις  στους αγρότες.

Όχι στην Ευρώπη των τραπεζών και των τραπεζιτών. Μηδενικό επιτόκιο  είπε η κ.  Λαγκάρντ  για τις καταθέσεις  έξη τοις εκατό για τον δανεισμό.

Σε άλλο σημείο μίλησε  για την αθρόα  βοήθεια της κυβέρνησης  στην Ουκρανία  με όπλα απαραίτητα για την ασφάλεια της χώρας και ιδιαίτερα των νησιών του αιγαίου από όπου τα απέσυρε.

Η Ελλάδα  κατά τον γράφοντα  που βρίσκεται  υπό συνεχή απειλή  δεν έπρεπε να είναι τόσο ενδοτική.  Εύχομαι  να μην τα πληρώσουμε ακριβά όλα αυτά. Υπάρχει προηγούμενο με την απόσυρση της Μεραρχίας  από την  Κύπρο  το 1968 μετά από πιέσεις Τούρκων και Αμερικανών  που απογύμνωσε την Κύπρο  αμυντικά. Το τίμημα είναι γνωστό.    Για τους   Σπαρτιάτες ο κ. Κακλαμάνης είπε  ότι όποιον  εκλέγει ο λαός  δεν μπορεί ένα δικαστήριο να τον ξε-εκλέγει.

Είχα  γράψει πως  με αυτές τις  πρακτικές  θα  καταργηθούν οι εκλογές  και θα μπαίνουν στη βουλή  αυτοί για τους οποίους θα αποφασίζουν μερικοί. Παραπλάνηθηκαν   οι ψηφοφόροι  λέει  το αιτιολογικό της παραπομπής. Διακόσιες  πενήντα χιλιάδες αφελείς. Ζητούμε συγνώμη άλλη φορά θα σας ρωτούμε.

Ελπίζω  ο λαός να αφυπνιστεί.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του Συλλόγου Λογιστών στις κινητοποιήσεις της 12ης Απριλίου
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης και Πρόληψης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας