Ειδήσεις

Εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ για την Α.Κ.Α.Κ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Β’ και τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης για την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), από 13 – 16 Ιουλίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.). Ο Σύλλογος έλαβε μέρος στους αγώνες με τη συμμετοχή 3 αθλητών και αθλητριών.

Εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ συνόδευσαν την παρουσία της Α.Κ.Α.Κ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Γεωργία Οικονόμου μπήκε 5η στον τελικό των 50μ. πρόσθιο κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος κατετάγη τελικά στην 7η θέση αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Στα 100μ. και στα 200μ. πρόσθιο «άγγιξε» την τελική 8αδα των αγώνων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων, είναι:

  • Γεωργία Οικονόμου: 7η θέση στα 50μ. πρόσθιο, 11η θέση στα 200μ. πρόσθιο και 12η θέση στα 100μ. πρόσθιο, Παγκορασίδων Β.
  • Θεοφάνης Βασιλός: 27η θέση στα 200μ. ελεύθερο, 31η θέση στα 100μ. ελεύθερο και 36η θέση στα 100μ. πεταλούδα, Παμπαίδων Α.
  • Ειρήνη – Αγορίτσα Τσαπράζη: 15η θέση στα 200μ. ύπτιο, 18η θέση στα 100μ. ύπτιο και 23η θέση στα 50μ. ύπτιο, Νεανίδων.

Ο Πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ Δημήτριος Γκούγκλιας και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες για τις επιδόσεις και την εξαιρετική τους προσπάθεια καθώς και τις προπονήτριες της αγωνιστικής ομάδας Ευγενία Δρόσου και Νατάσα Θώδη για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν.

Καλή επιτυχία στους αθλητές-αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης από 28 -31 Ιουλίου 2022 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, που είναι και οι τελευταίοι επίσημοι αγώνες για φέτος.

 

Προηγούμενο άρθρο Η πόλη των Σοφάδων τιμά την Πολιούχο της Αγία Παρασκευή
Επόμενο άρθρο Περιοδεία της Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ στο Μουζάκι