Ειδήσεις

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Παλαμά


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Παλαμά. Η κεντρική πλατεία κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου και χαρούμενες παιδικές φωνές, αφού διασκέδασαν με τους ταχυδακτυλουργούς,τους μάγους, αλλά ιδιαίτερα με τον Μίκυ και τη Μίνι.

Τα  φωτισμένα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και τα δεντράκια των ευχών εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους. Την τιμητική του είχε το κόκκινο σπιτάκι του Αι Βασίλη με τον ίδιο να μην προλαβαίνει να δέχεται τους μικρούς του φίλους, να ακούει τα αιτήματα τους και να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Στο πράσινο σπιτάκι των ξωτικών, με την βοήθεια των μαθητριών του ΕΠΑΛ,  τα παιδιά έγραψαν τα γράμματά τους και ζωγράφισαν τα προσωπάκια τους.

Την ίδια χρονική στιγμή, τέσσερα bazaar πλαισίωναν το χώρο  με δημιουργίες παιδιών, δίνοντας ένα αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης σε όλη την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα .

Τα bazaar εκπροσώπησαν το  Γυμνάσιο Παλαμά για τον σύλλογο αιμοδοτών Παλαμά, το σπίτι της Αγάπης και τη Φλόγα.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 3ου Δημοτικού σχολείου, 3ου Νηπιαγωγείου Παλαμά και Νηπιαγωγείου Μάρκου,για τις ανάγκες των σχολείων τους.

Το ΚΔΑΠ Μagic με σκοπό την υλοποίηση της ευχής της Κατερίνας από το Make a wish, και το ΚΔΑΠ Οξυγόνο για την Φλόγα.

Ακολούθησε  το άναμμα του δέντρου από τον Δήμαρχο Παλαμά, ενώ παράλληλα εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.Η βραδιά συνεχίστηκε με ζεστό κρασί και γλυκά εδέσματα συνοδευόμενα από όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία και την φιλαρμονική του Δήμου .

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τα φαναράκια των ευχών, που στόλισαν τον ουρανό και πέταξαν ψηλά παίρνοντας τις ευχές όλων μας μαζί τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μαθητές της Καρδίτσας και των Τρικάλων συμμετέχουν σε έρευνα για τα πλαστικά
Επόμενο άρθρο Ο ενεργός ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας στην προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία