Ειδήσεις

Γ. Κωτσός: Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας


Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπεύθυνος για τις δημόσιες επενδύσεις του ΕΣΠΑ κ. Γιάννης Τσακίρης υπέγραψε την ένταξη του πολύ σημαντικού έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείο Καρδίτσας και αναμένεται η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Το τεχνικό δελτίο που υπέβαλλε το Νοσοκομείο Καρδίτσας έχει συνολικό προϋπολογισμό 5.414.850εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και του (ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ).

Η πρόταση υποβλήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας στην Ειδική υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομών Μεταφορών Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΥΜΕΠΕΡΑΑ.

Τελικά χθες ο Υφυπουργός κ. Τσακίρης υπέγραψε την ένταξη του έργου και πλέον μένει η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης του έργου.

«Ένα πολύ σημαντικό έργο για το Νομό μας και κυρίως για το Νοσοκομείο Καρδίτσας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης καθώς ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσακίρης υπέγραψε την πράξη ένταξής του στο ΕΣΠΑ. Πρόκειται για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου της πόλης μας με προϋπολογισμό σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο που κατατέθηκε τα 5.414.850 εκατομμύρια ευρώ.

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά η κτιριακή υποδομή του Νοσοκομείου μας και κυρίως οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους Καρδιτσιώτες» σημείωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη που υπήρξε για το έργο μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Τσακίρη.

Προηγούμενο άρθρο Συγκροτήθηκαν σε σώμα το ΔΣ και η ΕΕ της Οικόσφαιρας
Επόμενο άρθρο 9 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα