Ειδήσεις

Γ.Σ. ΣΘΕΒ: Ευρωπαϊκή προοπτική επιχειρήσεων, μετασχηματισμός οικονομίας, ενέργεια και περιβάλλον


Η φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου διαδικτυακά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής Κυβέρνησης.Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν στις 16.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, και την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ.

Στη συνέχεια και ώρα 18.00 θα ακολουθήσει η συνεδρίαση πουθα είναι ανοικτή για το διαδικτυακό κοινό και στην οποία χαιρετισμό  θα απευθύνουνο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. του ΣΕΒ κ. Ευθύμης Βιδάλης ενώ ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης θα καλωσορίσει τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και στη σύντομη τοποθέτησή του θα αναφερθεί στις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας.

Ακολούθως, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα αναπτύξει το κοινό όραμα της Ευρώπης και τις δυνατότητες που προσφέρει η Ε.Ε. για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.  Αμέσως μετά, ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα αναφερθεί στον μετασχηματισμό της οικονομίας σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την επιχειρηματικότητα, τους εργαζομένους αλλά και την ίδια την κοινωνία.  Η εκπρόσωπος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Τομεάρχης Οικονομικών κα Έφη Αχτσιόγλου θα αναπτύξει το πρόγραμμα – θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της Οικονομίας προς όφελος των επιχειρήσεων. Τέλος, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας θα αναφερθεί στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος που θα οδηγήσουν στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και στην προσέλκυση εγχώριων και ξένων επενδύσεων.

*Η  ανοικτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο YouTube

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δασών