Ειδήσεις

Για την αγαπημένη μας Λυδία Θεοδωρίδου – Μαστρογιαννίτου


Το προσωπικό του ¨Θεοδωρίδειου  Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας θέλει να εκφράσει τα θερμά του Συλλυπητήρια στους οικείους  για την αγαπημένη τους ¨ Λύδία¨ . Έφυγε, για το τελευταίο της ταξίδι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η ίδια ¨ Εκεί θα συναντήσει τον αγαπημένο της σύζυγο Σοφοκλή, τον άντρα που τόσο πολύ αγαπούσε¨, καθώς μετά το θάνατο του έκανε και τη δωρεά προς το Δήμο στη μνήμη του συζύγου της και του αδερφού της.

Ήταν  μια σημαντική γυναίκα με μεγάλες ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς και βρίσκονταν συνέχεια δίπλα όχι μόνο στο προσωπικό του Κέντρου, αλλά και στα παιδιά που εξυπηρετούνταν μέσα από πράξης αγάπης. Κάθε καλοκαίρι που έρχονταν  στην  Καρδίτσα, το προσωπικό την επισκέπτονταν και την ενημέρωναν για την πορεία του Κέντρου, που με τόσο αγάπη « έφτιαξε» .

Και όπως χαρακτηριστικά είχε πει η εθελόντρια του Κέντρου μας κα. Ζανέτα Βλαχούτα σε ένα ποίημα της «Εσένα σου έταξε η ζωή αγγέλους για παιδιά σου κι εσύ σ’ αυτό συναίνεσες κι άνοιξες την καρδιά σου. Η αγάπη σου τους έφτιαξε την όμορφη φωλιά τους κι ορίζοντα τους έδειξε πιο πέρα από τη ματιά τους. Μ’ αυτό το έργο το καλό που χρόνια συνεχίζεις τους δυναμώνεις τα φτερά και τη χαρά ποτίζεις. Εσένα σου έταξε η ζωή να είσαι η Μεγάλη Μάνα να έχεις 20 παιδιά αγγέλους από τ’ άστρα να έχεις 20 παιδιά που σε λατρεύουν όλα!

Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη….Το προσωπικό του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου  – Οριζοντες¨

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΚΚΕ: Προβλήματα στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίας Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου και ενημέρωση για τις εργασίες συντηρήσεως και αναδείξεως Ιερών Ναών