Ειδήσεις

Για την εξέλιξη της υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων


Για την εξέλιξη της διαδικασίας των δηλώσεων ΟΣΔΕ, αντικείμενο που όπως είναι λογικό απασχολεί χιλιάδες παραγωγούς στο Δήμο Σοφάδων ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Ο κ. Σκάρλος, στο πλαίσιο επισκέψεών του σε τοπικές επιχειρήσεις, συνοδευόμενος από το Δημ. Σύμβουλο κ. Αθ. Παππά, επισκέφτηκε τη νέα εταιρεία «AGRO ATLAS» και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους της εταιρείας κκ Δημήτριο Πώποτα και Ευάγγελο Τσουκνίδα.

Ο κ. Σκάρλος τόνισε ότι διαχρονικά η υποβολή δηλώσεων καλλιέργειας ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) αποτελεί μια σημαντική διαδικασία.

Οι κύριοι Δ. Πώποτας και Ε. Τσουκνίδας επισήμαναν πως στόχος τηςεταιρείας είναι η υποστήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας, με διαρκή  ενημέρωση σε ότι αφορά την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) ΟΣΔΕ, για το 2021.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σοφάδων υπογράμμισε τη σημασία της ορθής και σωστής υποβολής των δηλώσεων, υπογραμμίζοντας πως τόσο η πολιτεία με τους θεσμούς της, όσο και οι εμπλεκόμενοι ιδιώτες οφείλουν να σταθούν αρωγοί στο πλευρό των αγροτών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αιτήσεις για εγγραφές στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Κάθε Παρασκευή προληπτική εξέταση για κορονοϊό για τους δημότες Λ. Πλαστήρα