Ειδήσεις

Γιώργος Κωτσός: Μέχρι τέλος του έτους η επιχορήγηση των Αθλητικών Σωματείων


Η Χρηματοδότηση των διαπιστευμένων αθλητικών σωματείων μέσω του μητρώου αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα ολοκληρωθεί έως τέλος του έτους. Συγκεκριμένα, όσα αθλητικά σωματεία έχουν επιβεβαιωθεί από την αρμόδια αρχή και έχουν υποβάλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα προχωρήσουν στην τελική εκταμίευση της επιχορήγησης τους.

Όσα από τα σωματεία υπέβαλαν αίτηση και απορρίφθηκαν, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση και να χρηματοδοτηθούν και αυτά με τη σειρά τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πληρωμών των ήδη εγκεκριμένων.

Τα παραπάνω προέκυψαν μετά από σχετική επικοινωνία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον κ. Αυγενάκη. Ειδικότερα ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Ο αθλητισμός αποτελεί κομμάτι της ζωής μας και πρέπει πάντα να τον υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες απαιτούν από τους αθλητές να πράττουν το μέγιστο και να υπερβαίνουν τον εαυτό τους, έτσι και εμείς οφείλουμε να υπερβαίνουμε πάντα τους εαυτούς μας και να καταφέρνουμε ότι καλύτερο για να διασφαλίσουμε την ορθή λειτουργία των αθλητικών δραστηριοτήτων. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε από την πρώτη στιγμή ότι έχει σε προτεραιότητα τον αθλητισμό μεριμνώντας για την περεταίρω ενίσχυσή του και συγκεκριμένα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί πυρήνα ομαδικής κοινωνικής δράσης και κύτταρο εθελοντισμού. Έπειτα από 13 χρόνια και για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Πολιτεία προχώρησε απευθείας στην επιχορήγηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων και μέχρι τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση των εγκεκριμένων. Επιπλέον, θα δώσουμε την ευκαιρία στα σωματεία που απορρίφθηκαν, να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση προκειμένου να χρηματοδοτηθούν και αυτά με τη σειρά τους»

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Πέμπτη 9/12