Ειδήσεις

Γιώργος Σακελλαρίου: Μήνυμα προς τους δημότες του Δήμου Παλαμά


Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής απέδειξε πως οι πολίτες του Παλαμά καταλαβαίνουν πως στις δύσκολες στιγμές εκείνο που προέχει είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες μας που πήγαν στις κάλπες, εκείνους που στήριξαν το συνδυασμό μας κι εκείνους που έκαναν άλλες επιλογές. Στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, ο πολιτικός πολιτισμός που επικράτησε στην προεκλογική περίοδο, είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη μας για το μέλλον. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε και να ξαναβρούμε την ελπίδα που χάσαμε.

Καλώ τους δημότες μας να πάνε μαζικά στις κάλπες και την προσεχή Κυριακή στο δεύτερο γύρο των εκλογών και να επιλέξουν ξανά την ενότητα, την κοινή προσπάθεια και την αλληλεγγύη που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να ξεπεράσει την πρόσφατη καταστροφή. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας. Έχουμε ήδη πετύχει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης απ’ όλη την Ελλάδα. Το κύμα αυτό πρέπει να γίνει δύναμη ανασυγκρότησης. Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια. Οι πληγές θα κλείσουν. Ο Παλαμάς θα νικήσει!
Σας ευχαριστώ όλους.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός με τη Διοίκηση του ΤΟΕΒ Τιτανίου: Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ξεκινά από τη στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής
Επόμενο άρθρο Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Ψηφιοτολμώ 2023