Ειδήσεις

Γιορτή της τοπικής αγοράς η Λευκή Νύχτα


Λευκή Νύχτα στην πόλη της Καρδίτσας, στη μεγάλη γιορτή του Εμπορικού κόσμου, Παρασκευή 13 Μαΐου η μεγάλη γιορτή της Θεσσαλίας.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα με δώρα, εκπλήξεις και προσφορές. Έτσι στηρίζουμε την τοπική αγορά.

Για το νέο θεσμό μίλησαν εκτενώς οι εκπρόσωποι των φορέων – συνδιοργανωτών  (Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας, Επιμελητήριο Καρδίτσας) κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει ενεργά τον εμπορικό κόσμο, όπως μέσα από τα προγράμματα Ανάσα και οι επιστρεπτέες προκαταβολές.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος έκανε λόγο για μια εκδήλωση που θα βοηθήσει στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης και θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος δήλωσε πως μέσα από τη Λευκή Νύχτα θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους εμπόρους να αυξήσουν τον τζίρο τους και για τους καταναλωτές να απολαύσουν μια μεγάλη γιορτή.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ρούλα Νιάκα έκανε λόγο για μια θεσμοθετημένη εκδήλωση και μέσα στη βαριά ψυχολογία λόγω των τόσων κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων θα αποτελέσει μια ηλιαχτίδα απέναντι σε όλα αυτά.

Ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, ο κ. Στεργιούλης επεσήμανε πως το Επιμελητήριο πάντα στηρίζει τα μέλη τους και στέκεται αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις

Σε 8 σημεία της πόλης θα υπάρχουν: Live concerts αλλά και Djs – Παραγωγοί που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα #party και θα γίνουν μια μεγάλη παρέα με του επισκέπτες που θα έρθουν στη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλίας.
Μουσικά σημεία
Πεζόδρομος Τερτίπη
• Blend Mishkin & Bnc

Πεζόδρομος Τερτίπη
• Άλαντάλα_live

Υψηλάντου
• Dio S

Υψηλάντου
• G. PAS  / / Stathis V.

Ιεζεκιήλ & Ηρώων Πολυτεχνείου
•Boogie Rockaz / Achilleas

Κεντρική Πλατεία
• Vanila Swing

Πλατεία Πλαστήρα – Παυσίλυπων
• Brain Damage / Meshaya / Moody ZF / Senka / We Fam / Toni G

Πλατεία Δικαστηρίων & Ιεζεκιήλ
• menta (aka Meni Ntachmiri) & MUSICA RADIO Open Air Studio
Διοργάνωση: Εμπορικός σύλλογος Καρδίτσας
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλία / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, Επιμελητήριο Καρδίτσας και Δήμος Καρδίτσας
Παραγωγή: MUSICA RADIO / MUSICA Project
Η Νέα εποχή για την Καρδίτσα μας… ξεκίνησε!
Διασκεδάζω, Συμμετέχω, Αγοράζω

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας σε φεστιβάλ μουσικών σχολείων
Επόμενο άρθρο Έργα οδικής ασφάλειας στη λίμνη Πλαστήρα