Ειδήσεις

Γκολ ζωής στον αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων Σοφάδων και της Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας


Γκολ ζωής  για την ενίσχυση της «Φλόγας» έβαλαν οι παλαίμαχοι των Σοφάδων και η Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10/10/2022 στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων.
Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν σύντομοι χαιρετισμοί από το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο, τον Πρόεδρο της ομάδας Παλαιμάχων Σοφάδων κ. Ευθύμιο Γρίβα, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημ. Αναγνωστόπουλο, το Γ. Γραμματέα της ΕΠΣΚ κ. Γιώργο Κρανή, τον Σημαιοφόρο ΠΝ Κόκκινο  Ευάγγελο  εκ μέρους του ΑΣΑΕΔ  και τη κ. Δώρα Γαρίτου Ξηντάρα πρόεδρο της «Φλόγας»  Καρδίτσας.

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών όπου το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Σκάρλο τίμησε ο Αντισυνταγματάρχης ΠΖ Ανυφαντής Σωτήρης.

Παράλληλα τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στο Σημαιοφόρο ΠΝ Κόκκινο  Ευάγγελο από το Δήμαρχο Σοφάδων, στο Γ. Γραμματέα της ΕΠΣΚ κ. Γ. Κρανή από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής  Ενόπλων Δυνάμεων Ιωάννη Ζαλαώρα, στον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Σοφάδων και στην Πρόεδρο της Φλόγας Καρδίτσας κ. Δώρα Γαρίτου Ξηντάρα από τον κ. Κόκκινο Ευάγγελο και στο μέλος της «Φλόγας» κ. Νεκταρία Καπελέρη από τον Αντιπρόεδρο των Παλαιμάχων Σοφάδων κ. Βασίλη Μπαϊράμη.

Ολοι όσοι αγωνίστηκαν ευχαριστήθηκαν τον αγώνα ο οποίος ολοκληρώθηκε με άνετη επικράτηση της Εθνικής.

Η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ξεκίνησε με τους:  Μπακόλα, Γιαννακόπουλο, Βουρνάζο, Ιωαννίδη, Φιλίππου, Αμπαδιωτάκη, Καρνέση, Παπαχρήστου, Σάμιο, Κουτσόπουλο, Τσούπανο
Προπονητής : Βασίλης Βούζας
Βοηθός Προπονητή : Αλβέρτος Παπαδάκης
Προπονητής τερματοφυλάκων: Ιωάννης Ζαλαώρας

Με τους Παλαίμαχους Σοφάδων αγωνίστηκαν οι: Βαγγέλης Πλασταριάς, Κώστας Τσαρούχας, Γιώργος Σιδέρης, Κώστας Τζιφούλης, Κυριάκος Σμέτης, Χρήστος Μπατζιάς, Σπύρος Κάιας, Ανδρέας Καραγιώτας, Βαγγέλης Κερβανίδης, Θύμιος Γρίβας, Αλέξης Κρανιώτης, Παναγιώτης Μαλλιώρας, Νώντας Αθανασόπουλος, Μίλτος Μπάλλας, Σωτήρης Ζαρχανής, Φίλιππος Τσιώκος και Μάκης Φιλίππου

Σε σχετική του δήλωση με αφορμή τον αγώνα ο κ. Σκάρλος σημείωσε:
Ο Δήμος Σοφάδων αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «Φλόγα» για την υποστήριξη όλων των παιδιών που αποτελούν πρότυπο και σύμβολα ζωής για όλους μας.
Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη του συλλόγου για το ουσιαστικό λειτούργημα που επιτελούν, στηρίζοντας αυτά τα παιδιά. Θέλω επίσης να συγχαρώ την ομάδα Παλαιμάχων των Σοφάδων και την Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για τη διοργάνωση του αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο συγκεκριμένο αγώνα νικητής είναι η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο Συμβάλει ο καθένας από την πλευρά του, με το δικό του λιθαράκι να ενισχυθεί η σπουδαία αυτή προσπάθεια που επιτελείται.  Το έργο της Φλόγας, αξίζει τη στήριξη όλων μας καθώς αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες. Ως Δήμος Σοφάδων θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους έμπρακτα και ουσιαστικά στέλνοντας όλοι μαζί  μήνυμα ελπίδας. Τα παιδιά είναι  το μέλλον του κόσμου μας. Με την αγάπη μας μένει η Φλόγα ζωντανή.

Προηγούμενο άρθρο Μαθητές έκαναν την πρώτη τους βουτιά στο κλειστό κολυμβητήριο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αποτελεσματικό και κοινωνικό κράτος: Προϋποθέσεις για την ευημερία και την διαφύλαξη της δημοκρατίας - Της Σωτηρίας Μπακαλάκου