H νέα 5μελής Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας


Η τοπική Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας εξέλεξε με δημοκρατικές διαδικασίες τη νέα της επταμελή Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα έχει ετήσια θητεία. Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας αναδείχθηκαν κατόπιν ψηφοφορίας οι: Χρήστος Βαρελάς, Νικόλαος Καρατζιάς, Ηλίας Αντωνίου, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Νικόλαος Καλυβιώτης, Γιάννα Παπαβασιλείου – Καρελά και Βασίλειος Καραγιάννης, ενώ ως αναπληρωματικά μέλη αναδείχθηκαν ο Στέφανος Καραμάνης και ο Σωτήρης Ριζάς.

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας ανέδειξε κατά την πρώτη συνεδρία της ως Συντονιστή τον κ. Χρήστο Βαρελά και ως αναπληρωτή Συντονιστή τον κ. Νικόλαο Καρατζιά.

Κυρίαρχο μέλημα της νέας Συντονιστικής Επιτροπής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας θα είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για το σύνολο των κεντρικών και τοπικών ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία της Καρδίτσας στη σημερινή κρίσιμη περίοδο, καθώς και οι εξωστρεφείς παρεμβάσεις στα κινήματα αντίστασης και αλληλεγγύης, τις τοπικές κινήσεις, τους συλλόγους και συνεταιρισμούς που δραστηριοποιούνται στην τοπική κοινωνία.

 

Γραφείο Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Τον Ιούλιο το 2ο σεμινάριο διεύθυνσης παιδικής – σχολικής χορωδίας στη Λίμνη Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ