Ειδήσεις

H Ομάδα Φυσικής Αγωγής για τους σχολικούς αγώνες


Μετά από την ολοκλήρωση των σχολικών αγώνων που διοργανώθηκαν το σχολικό έτος 2017-18, η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Καρδίτσας και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους φορείς για την πολύτιμη προσφορά τους και τα πρόσωπα που συνεισέφεραν σημαντικά στην επιτυχημένη και την άρτια διεξαγωγή τους.

Αρχικά ευχαριστούμε τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους εργαζομένους του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για την διάθεση του κλειστού γυμναστηρίου και άλλων  απαραίτητων αθλητικών υποδομών που χρησιμοποιήθηκαν για την διεξαγωγή σχολικών αγώνων και ιδιαίτερα των αθλημάτων της Χειροσφαίρισης της Πετοσφαίρισης, της Καλαθοσφαίρισης και του Κλασσικού Αθλητισμού. Ο πρόεδρος  του Δ.Ο.Π.Α. κ. Μιχάλης Τάντος και όλοι οι διοικούντες κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να διατεθούν στους μαθητές των σχολείων μας οι απαραίτητες αθλητικές υποδομές για τους αγώνες τους.

Ευχαριστούμε τον κ. Ηλία Χατζή, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του  «Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας», για την διάθεση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Καρδιτσομαγούλας και των απαραίτητων βοηθητικών εγκαταστάσεων.

Εξίσου σημαντική για την διευκόλυνση των μαθητών ήταν και η προσφορά του κ. Σπύρου Μπετζιούνη, για την παραχώρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου της κοινότητας Παλαιοκκλησίου.

Ακόμα πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Βαγγέλη Καραμπέκο και όλους τους διοικούντες της ποδοσφαιρικής ομάδας του «Α.Ο. Κρανέας» για την διάθεση του γηπέδου ποδοσφαίρου του χωριού τους, στο οποίο διεξήχθησαν σημαντικοί αγώνες για πολλά Λύκεια του νομού μας.

Μαζί με όλους τους προαναφερόμενους, ανάλογα σημαντική προσφορά είχε και το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας του «Προδρομιακού», κ. Κώστας Τσιόπουλος για την διάθεση του γηπέδου της κοινότητας του Προδρόμου.

Επίσης, την ίδια αξία λαμβάνει και η συνεισφορά των κ. Μάκη Μπάτσα και κ. Κώστα Νταρακλίτσα για την διάθεση του γηπέδου της κοινότητας του Αγίου Θεοδώρου.

Για την ολοκλήρωση των σχολικών αγώνων χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα γήπεδα ποδοσφαίρου των Δήμων Μουζακίου και Παλαμά καθώς και το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, τα οποία μας παραχώρησαν οι δύο προαναφερόμενοι Δήμοι.

Χωρίς την συνεργασία όλων των παραπάνω φορέων δεν θα ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί το ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα των αγώνων για τα Λύκεια του νομού μας.

Για τη ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των Λυκείων μας,  ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά του υπεύθυνου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας κ. Στέφανου Καλυβιώτη, καθώς και των διαιτητών Σπύρου Δημάκη, Ελένης Ανδρέου, Θωμά Καλογρίτσα, Βαγγέλη Γιαννή και Θανάση Λιάσκου. Η παροχή των διαιτητικών υπηρεσιών τους συνεισέφερε σημαντικά στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου.

Ακόμα, εξαιρετική χαρακτηρίζεται και η βοήθεια που πρόσφερε ο κ. Νίκος Γούσιας, ως διαιτητής στους αγώνες Χειροσφαίρισης (Handball) των Λυκείων μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τους ιατρούς Δημήτρη Μπέζα, Κώστα Τσιότσιο, Θεμιστοκλή Κωτσόγιαννη, Κώστα Πήττα και Βάιας Πέτρου που πρόσφεραν τις πολύτιμες και απαραίτητες ιατρικές τους υπηρεσίες στους αγώνες των Λυκείων, των Γυμνασίων και των Δημοτικών.

Ελπίζουμε και άλλοι θεσμικοί φορείς να αντιληφθούν την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα του σχολικού αθλητισμού και να δώσουν την απαραίτητη προσοχή στην στήριξη των σχολικών αγώνων που αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό της εκπαίδευσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Ι.Ν. Α. Γεωργίου-Α. Αναργύρων Κρανιάς: Προσκυνηματική Εκδρομή στο Πήλιο
Επόμενο άρθρο Καθυστερεί η ανέγερση του Διοικητηρίου Καρδίτσας