Ειδήσεις

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για τον Προστάτη της ΕΛΑΣ Άγιο Αρτέμιο


Η γιορτή του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί για όλους τους απανταχού Αστυνομικούς, ημέρα επίκλησης της χάρης του Αγίου Αρτεμίου για προστασία από κάθε είδουςκίνδυνο και στήριξη στις καθημερινές τους δυσκολίες.

Ο βίος του Αγίου και Προστάτη μας Αρτεμίου, συνδέεται με τη θυσία κάθε αξιώματος και εξουσίας, αρνούμενος παραδειγματικά στη θέση τους να θυσιάσει τα ιδανικά του, την πίστη του και τις αξίες του, με αποτέλεσμα να καρατομηθεί, να βασανιστεί και να αποκεφαλιστεί.

Ένας βίος απόλυτα ταυτισμένος με το επάγγελμα του ΈλληναΑστυνομικού, αν και παραμένει διαχρονικός,δημιουργεί στη σημερινή εποχή συνειρμούς και ανησυχίες, καθώς δυστυχώς στην ευρύτερη κοινωνία μας στερείται μιμητών και προσώπων που να είναι αποφασισμένοι όχι να θυσιάσουν άλλους, αλλά να θυσιάσουν πρωτίστως τον εαυτό τους για χάρη του συνόλου.

Σε μια χρονική συγκύρια όπου ο πλανήτης μας ακόμη μια φορά σείεται από πολέμους και απύθμενο μίσος μεταξύ λαών, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας επικαλούμαστε τη χάρη του ώστε να δώσει φώτιση στους κυβερνώντες για άμεση κατάπαυση του πυρός και προσευχόμενοιγια όλους τους συναδέλφους μας, ευχόμαστεο ίδιος να τους προστατεύει από κάθε απειλή, χαρίζοντάς τους υγεία και ευημερία σε εκείνους και στις οικογένειές τους!

Με αυτές τις σκέψεις, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Ελληνική Αστυνομία, χρόνια πολλά σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα Αστυνομικό με ευχές για περισσότερη ασφάλεια, λιγότερη ανομία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων