Ειδήσεις

H PlanToys στην Παυσιλυπούπολη Καρδίτσας


Τα φετινά Χριστούγεννα τα αγαπημένα ξύλινα παιχνίδια PlanToys θα βρίσκονται με δικό τους θεματικόπερίπτερο στο πιο γιορτινό Πάρκο της χώρας, στην Παυσιλυπούπολη Καρδίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 4Δεκεμβρίου έως τις6 Ιανουαρίου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ξύλινο σπιτάκι της PlanToys, να παίξουν με τα χρωματιστά παιχνίδια και να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο κόσμο της, ένα κόσμο χαράς και φαντασίας!

Παράλληλα,στην Παυσιλυπούποληθα υπάρχουν δεκάδες μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις ενώ, τα παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και φυσικά να επισκεφθούν «Το Σπίτι» και το «Το Ταχυδρομείο» του Αη Βασίλη.

 Η PlanToys, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.plantoys.gr/

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δημοτικών στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Έψαλαν τα κάλαντα σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου