Ειδήσεις

Η Α. Σκόνδρα σταθερά και με συνέπεια δίπλα στους πολίτες


Δυναμικό το ξεκίνημα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, από την Ασημίνα Σκόνδρα, με την πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. να περιοδεύει στην λαϊκή αγορά της πόλης μας. Η κ. Σκόνδρα επισκέφθηκε την κεντρική λαϊκή αγορά της Καρδίτσας, όπου συνομίλησε με πολίτες, αλλά και παραγωγούς – εμπόρους που συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος αναπτύχθηκε γύρω από τις πολιτικές της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για την οικονομία και την ακρίβεια, αλλά και για θέματα αγροτικής παραγωγής. Οι πολίτες, αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενάντια στην ακρίβεια και στη διεθνή αύξηση των τιμών των πρώτων υλών και των μεταφορών.

Η άποψη αυτή άλλωστε αποτυπώθηκε και στην κάλπη της 21ης Μάϊου, όπου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έδωσαν με την ψήφο τους ξεκάθαρη επικράτηση της Ν.Δ. Η κ. Σκόνδρα αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές και στην μεγάλη σημασία σύστασης αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η συμμετοχή των Καρδιτσιωτών στις πρόσφατες κάλπες και η σημαντική νίκη της Ν.Δ. στο Νομό μας ήταν συγκινητική για εμένα προσωπικά, αλλά και ταυτόχρονα σημειολογική. Ως Βουλευτής Ν.Δ. της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, έλαβα το μήνυμα της κάλπης αυτής ως μια ένδειξη ότι το έργο της τελευταίας τετραετίας απέδωσε καρπούς, αλλά και ως μεγάλης ευθύνης για περισσότερο έργο και ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, την τετραετία που έρχεται.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 είναι νέες εκλογές και ιδιαίτερα σημαντικές. Η ψήφος μας είναι καθοριστική και αναμένεται ν’ αναδείξει Κυβέρνηση, που θα κρατά το τιμόνι της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Η συμμετοχή μας είναι άκρως απαραίτητη και η ψήφος μας δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και χαλαρότητας. Ψηφίζουμε ξανά από την αρχή, για τις ιδέες, τις αξίες, τον τόπο, τους εαυτούς και τα παιδία μας.

Το αποτέλεσμα της επικείμενης κάλπης θα είναι καθοριστικό για την πλήρη σταθεροποίηση της οικονομίας και της προόδου, που ξεκίνησαν με τις πολιτικές της Ν.Δ., από το2019. Το στρατηγικό μας σχέδιο είναι ορισμένο, κοστολογημένο και με τις περισσότερες βάσεις εφαρμογής του, να έχουν ήδη τεθεί.

Σε αυτή την δεύτερη, αλλά το ίδιο κρίσιμη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, συσπειρωμένοι, ενημερωμένοι και αποφασισμένοι να εκλέξουμε αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Ν.Δ., με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στο 83% η συμμετοχή στην πρεμιέρα των Πανελλαδικών στο Νομό