Ειδήσεις

Η αγορά της Καρδίτσας περιμένει τη δική της Ανάσταση – Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Αριστοτέλης Αντωνίου στο Ηχόραμα 100,8


Τη δική της «Ανάσταση» περιμένει η αγορά της Καρδίτσας καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε «μουδιασμένα» και όλοι τώρα περιμένουν την αναθέρμανση της κίνησης αυτές τις τελευταίες ημέρες που απομένουν μέχρι το Πάσχα.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Αριστοτέλης Αντωνίου μίλησε, τη Μ. Τρίτη, στο Ηχόραμα 100,8 και στην εκπομπή «Μεσημεριανό Μαγκαζίνο» (καθημερινά 14:00 με 15:00) με τη Βάσω Μπαλαμπάνη τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Σήμερα (Μ. Τρίτη) είδαμε κάποια σημάδια βελτίωσης καθώς υπήρξε στην αγορά μια πιο αυξημένη κινητικότητα.

Ελπίζουμε τις επόμενες  ημέρες ότι θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε.

Βέβαια, δεν είμαστε αισιόδοξοι καθώς δεν θεωρούμε ότι θα πιάσουμε τα νούμερα προηγούμενων ετών αλλά τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, ελπίσουμε για κάτι καλύτερο.

Πάντως, η κίνηση αρχίζει αναθερμαίνεται πάντα τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Υπάρχουν, όμως, και οι δυσκολίες από τον Daniel καθώς οι παραγωγοί, οι αγρότες μας περνούν δύσκολα και τα χρήματα αυτά έχουν λείψει από την αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, δίνεται πάντα προτεραιότητα από τους καταναλωτές σε δώρα για τα παιδιά, οι κουμπάροι για τα βαφτιστήρια τους και μετά έρχεται η ένδυση και, φυσικά, μάρκετ, κρεοπωλεία και ό,τι έχει να κάνει με τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι, έχουν την τιμητική τους και η εστίαση είναι σε προτεραιότητα.

Περιμένουμε να έχουμε κορύφωση της εισόδου επισκεπτών και ετεροδημοτών τις επόμενες μέρες και ευελπιστούμε και στη μεγάλη ανάκαμψη της αγοράς.

Γιατί αυτές τις εορταστικές ημέρες περιμένει πάντα ο κλάδος μας.

Η πόλη μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις γύρω περιοχές. Έχουμε επάρκεια προϊόντων και πάρα πολύ καλή ποιότητα όπως και επίσης πάρα πολύ καλές τιμές.

Σε ό,τι ζητήσει ο καταναλωτής μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Μας εμπιστεύονται πελάτες από τις γύρω περιοχές.

Θέλουμε και τους δικούς μας συμπολίτες να μας δείξουν, για ακόμα μια φορά, την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε όλοι μαζί».

 

Το εορταστικό ωράριο

Το εορταστικό ωράριο για τις ημέρες που ακολουθούν έχει ως εξής:

Μ. Παρασκευή 3/5/2024 12.00 – 18.00

Μ. Σάββατο 4/5/2024 08.30 – 15.00

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 5/5/2024 ΑΡΓΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/5/2024 ΑΡΓΙΑ

ΤΡΙΤΗ 7/5/2024 ΑΡΓΙΑ

 

Τέλος Αυγούστου η Λευκή Νύχτα

Όσον αφορά το πότε θα γίνει τελικά η Λευκή Νύχτα, ο κ. Αντωνίου απάντησε τα εξής:

«Η Λευκή Νύχτα, υπήρχε ένα σχέδιο να γίνει τέλη Μαϊου αλλά, λόγω του ότι αρχίζουν νωρίς οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, μετά έχουμε εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, δεν υπάρχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις, οπότε, μετά από μια βολιδοσκόπηση στην αγορά, θεωρήσαμε ότι πιο καλή εποχή για να κάνουμε Λευκή Νύχτα είναι τέλος σεζόν, δηλαδή τέλος Αυγούστου.

Τότε, με το τέλος των θερινών εκπτώσεων, όλοι οι έμποροι θα μπορούν να δώσουν από το στοκ τους προϊόντα σε πολύ καλές τιμές».

 

Προηγούμενο άρθρο Στο 80 έως 85% η πληρότητα στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα - Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Θωμάς Τσάβαλος στο Ηχόραμα 100,8
Επόμενο άρθρο Ξεχωριστό το Πάσχα στη λίμνη Πλαστήρα - Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος εξηγεί στο Ηχόραμα 100,8 γιατί αποτελεί ιδανικό εναλλακτικό προορισμό