Ειδήσεις

Η αποχή και που οδηγεί – Του Κώστα Βλάχου


Στις  επόμενες εκλογές  θα πάω να ψηφίσω  μόνο και μόνο για να τιμωρήσω αυτούς που μας εμπαίζουν  και με  γκάλοπ  θριαμβολογούν  πως  και σήμερα  είναι αποδεκτοί από την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Είναι  ψέμα  για το λόγο ότι ψηφίζουν μόνο οι μισοί Έλληνες. Ουσιαστικά τους στηρίζει λιγότερο από είκοσι τοις εκατό του λαού.

Τώρα είναι επίκαιρο όσο  ποτέ   αυτό που είπαν ο Θουκυδίδης   και ο Αριστοτέλης ότι είναι άχρηστος  ο πολίτης που δεν ασχολείται με τα κοινά.

Είναι  σαν να αποδέχεται .

-Την  εμπλοκή μας  στους πολέμους και ιδίως  σε αυτόν της Ουκρανίας,

από τον οποίο  ξεκίνησαν πολλά δεινά  με επιπτώσεις σοβαρότατες στη κοινωνία  , την γεωργία  και κτηνοτροφία ,άλλους κλάδους,  με την φοβερή ακρίβεια που σε μερικές περιπτώσεις  οφείλεται  στο πόλεμο  ,ενώ σε άλλες  όπως στα τρόφιμα είναι καιροσκοπική. Ίδε  Τουρκία, Βουλγαρία και άλλες χώρες  που δεν συμβαίνει ότι εδώ.

Όποιος  μου απαντήσει πως  οι Ρώσοι φταίνε , ας  ενημερωθεί λίγο πιο καλά.

Δεν  παραξενεύτηκα με τα μέτρα  του Πρωθυπουργού   διότι  πιστεύω πως μάλλον αδυνατεί να δώσει λύσεις   γιατί  τα  καυτά  μέτωπα   στην Ελληνική κοινωνία είναι πολλά.  Και ενώ αδυνατεί  να δώσει  λύσεις  συνεχίζει  να στηρίζει ένα πόλεμο που τα επιδεινώνει.

Η κοροιδία  όπως για τα Τέμπη   και  τα όπλα  που δεν μας χρειάζονται,  σε επιστήμη έχει αναδειχτεί. Η χώρα ολόκληρη σε βάση τείνει να μετατραπεί ,αλλά ο κ.  Μητσοτάκης  φροντίζει  όλα αυτά  να φαίνονται ως ευρέως   αποδεκτά   με τις   μεταγραφές   όσων πολιτικών    μόνο για το προσωπικό  συμφέρον τους  νοιάζονται  και ελαφρά τη καρδία  από τον ένα  χώρο  σε άλλον   μεταπηδούν  όταν εξουσία μυριστούν.  Όσα προανέφερα ουδόλως τους απασχολούν.   Συνεχίζονται  οι μεταπηδήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών  κυρίως του ΠΑΣΟΚ , που μας είχαν πρήξει τη χολή με την αντιδεξιά τους πολιτική. Αιδώς  αργείοι.

Δεν θα επεκταθώ  ,όλοι κατάλαβαν τι θέλω να πω. Όμως θα επανέλθω εν καιρώ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόβλημα συμφόρησης στα Κοιμητήρια των Ενοριών των Ιερών Ναών Αγίας Παρασκευής και Αγίου Νικολάου
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακές εκδηλώσεις Ημέρες Μηχανικού – Πολιτικός Μηχανικός & Αρχιτέκτων Μηχανικός