Ειδήσεις

Η Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία στηρίζει τον ΑΣΚ


Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως η «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ» συνεχίζει και φέτος να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας.

Για 9η διαδοχική χρονιά, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της μελισσοκομίας και το φημισμένο «Μέλι ΑΤΤΙΚΗ» αποτελούν χορηγό του συλλόγου, με μία σχέση εμπιστοσύνης που αντέχει κι ενισχύεται στο χρόνο.

Από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 έως και φέτος, το «Μέλι ΑΤΤΙΚΗ» συνοδεύει και εμπιστεύεται το όραμα της ομάδας μας και για τη διοίκηση, τους αθλητές και τους φιλάθλους μας, αποτελεί συνώνυμο της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών. Μαζί με την κορυφαία εταιρία ελληνικού μελιού κι εξαιρετικών ελληνικών προϊόντων, έχουμε κατακτήσει τρεις ανόδους από τη Γ’ Εθνική στην Basket League, ενώ θέτουμε από κοινού τις βάσεις για την καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία.

Η «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ» και προσωπικά ο κ.Γιώργος Πίττας και η κα Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη με υψηλό αίσθημα προσφοράς και πλήρους συναίσθησης της σημασίας στήριξης του αθλητισμού, αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία πως έχουν συνδεθεί με την Καρδίτσα και τον ΑΣΚ.

Η διοίκηση, τα μέλη, οι αθλητές και προπονητές του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Πίττα για τη συνεργασία και τη διαρκή εκδήλωση στήριξης που μας επιτρέπει να στοχεύουμε ολοένα και πιο ψηλά.

Προηγούμενο άρθρο Η Αργιθέα τίμησε την εθνική επέτειο
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτικό σεμινάριο μητρικού θηλασμού στη 2η Τ.ΟΜ.Υ