Ειδήσεις

Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους Θεσσαλούς σεισμοπαθείς


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας και μέλη της οργάνωσής μας, με πρωτοβουλία της Γραμματείας Οργανωτικού, συγκέντρωσαν αγαθά πρώτης ανάγκης, συσκευασμένα προϊόντα μακράς διαρκείας και εμφιαλωμένα νερά για τους Θεσσαλούς συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον εγκέλαδο στους Δήμους Τυρνάβου και Ελασσόνας της Π.Ε. Λάρισας, και του Δήμου Φαρκαδόνας της Π.Ε. Τρικάλων.

Την Κυριακή 14/03/2021 ο πρόεδρος Τσιούκης Λάμπρος, ο υπεύθυνος των γραφείων της Δ.Ε.Ε.Π. Κωστοπουλος Ιωάννης μαζί με τον Σιώκα Βασίλειο μέλος της ΝΔ, ο οποίος διέθεσε το όχημα του για την μεταφορά, μεταβήκαμε στις πληγείσες περιοχές και παραδώσαμε τα συγκεντρωθέντα είδη πρώτης ανάγκης στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου, παρουσία του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου, κ. Ανδρέα Γιαννόπουλου, μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Χριστόφορου Κατσαρού.

Στην συνέχεια μεταβήκαμε στο δημοτικό σχολείο Τοπικής Κοινότητας Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας και παραδώσαμε το υπόλοιπο μέρος των συσκευασμένων προϊόντων και εμφιαλωμένων νερών, παρουσία του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρκαδόνας κ.Λέφα Δημητρίου, του προέδρου της Τ.Κ. Βούλγαρη Ιωάννη, μελών του Τοπικού Συμβουλίου και κατοίκων της κοινότητας.

Στο σημείο αυτό, θέλουμε ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας, τους επιχειρηματίες, τα μέλη της οργάνωσής μας, τους βουλευτές Κωτσό Γεώργιο και Ασημίνας Σκόνδρα, που με κάθε τρόπο συνέβαλλαν, ώστε να συγκεντρωθούν σε διάστημα τεσσάρων ημερών είκοσι και πλέον κιβώτια αγαθών και εκατό εξάδες εμφιαλωμένων νερών.

Να τονίσουμε ότι, η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, ο Πρόεδρος της Τσιούκης Λάμπρος και τα μέλη της οργάνωσής μας, δεν θα παψουν να συμβάλουν, να στηρίζουν και να βοηθούν κάθε συμπολίτη μας που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας.

Διαχρονικά άλλωστε είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως πρόσφατα εμπράκτως στηρίξαμε τους πληγέντες συμπολίτες μας, στις καταστροφικές πλημύρες του κυκλωνα Ιανού.

Προηγούμενο άρθρο Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΘΕΒ και ΣΕΒ για τις εξαγωγικές προκλήσεις των επιχειρήσεων
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών