Ειδήσεις

Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Ν. Καρδίτσας χάρισε χαμόγελα με τις κοινωνικές της δράσεις


Στα πλαίσια των καθιερωμένων εορταστικών επισκέψεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η (Δ.Ε.Ε.Π.) Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) ΝΔ Ν. Καρδίτσας, με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Αγγελούση – Σωτηρίου Έφης παρέδωσε την Τρίτη 20/12/2022 και ώρα 12:00′ συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για την στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας. Το έργο των ανθρώπων που πλαισιώνουν το «Σπίτι της Αγάπης» εξήρε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π κ.Τσιούκης Λάμπρος.

Εν συνεχεία την Πέμπτη 22/12/2023 και ώρα 10.00′ με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Τομέα Ετεροδημοτών κ. Μπακοπούλου Ελένης παραδόθηκαν παιχνίδια και εκπαιδευτικά βιβλία στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Σοφάδων ( ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.), καθώς και στην Παιδιατρική Κλινική του Γ. Ν. Καρδίτσας. Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας τα στελέχη μας  υποδέχθηκε  η Διοικήτρια , μέλη του Δ.Σ. , και οι υγειονομικοί.

Τους ευχαριστούμε για τον καθημερινό τους αγώνα και τη συμβολή τους στη Δημόσια Υγεία.

Με την ευκαιρία των εορτών Χριστουγέννων  και  Πρωτοχρονιάς, ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά,  Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία για όλους μας.

Προηγούμενο άρθρο Στο 95% η πληρότητα στη λίμνη Πλαστήρα για τα Χριστούγεννα
Επόμενο άρθρο ΑΣΚ: Λάμψη αστέρων την Τρίτη στην Καρδίτσα, αγώνας-ορόσημο με Ολυμπιακό!