Ειδήσεις

Η Ένωση Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Νομού Καρδίτσας σε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη


Τον κο Νούσιο επισκέφτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.ΤΟ.ΔΗ.Κ – Π.Ε.Κ. ενόψει και της ημερίδας που διοργανώνεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Η ημερίδα πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και είναι άλλη μια απτή απόδειξη πως η Περιφέρεια είναι πάντα αρωγός σε κάθε είδους εκδηλώσεις για τις οποίες οι Πρόεδροι των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων έχουν ζητήσει την συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη.

Στο σύνολό τους οι Πρόεδροι αναγνώρισαν τη συμβολή της Περιφέρειας και του κου Νούσιου ειδικότερα στις προσπάθειές τους σχετικά με θέματα πολιτιστικά αλλά και πρακτικά ζητήματα επίλυσης προβλημάτων που βελτιώνουν την εικόνα των κοινοτήτων αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους Προέδρους για την πορεία των έργων στην ευθύνη της Περιφέρειας. Ειδικότερα αναφέρθηκε στις αποκαταστάσεις των ζημιών από τον Ιανό στις κοινότητες που αντιμετώπισαν ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα, στους καθαρισμούς καναλιών που πρόκειται να συνεχιστούν και στις παρεμβάσεις που έγιναν στο οδικό δίκτυο. Επίσης, επεσήμανε μια σειρά εκδηλώσεων που έγιναν μετά το πέρας της πανδημίας το περασμένο καλοκαίρι με την στήριξη της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει η κανονικότητα και να γεμίσουν οι πλατείες των κοινοτήτων με κόσμο.

Και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν πως η έως τώρα  συνεργασία της Περιφέρειας με το σύνολο των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων θα συνεχιστεί προς όφελος των Κοινοτήτων. Ο κος Νούσιος εξήρε την πρωτοβουλία την  Ένωσης για την οργάνωση της ημερίδας καθώς είναι σημαντικό να ακούγονται οι ανησυχίες των Προέδρων και το Δ.Σ της Ένωσης ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριεφερειάρχη για την στήριξη του. Ευχαριστούμε επίσης τον κο Αγοραστό για την αγαστή συνεργασία με τους Προέδρους.

Προηγούμενο άρθρο Διεύθυνση Κτηνιατρικής: Ετήσια απογραφή ζωικού κεφαλαίου
Επόμενο άρθρο Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από το Δήμο Καρδίτσας και τους Δήμους-εταίρους