Ειδήσεις

Η Φαρκαδόνα εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, κα Ευθυμία Καλογήρου με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, κ. Σπυρίδωνα Αγναντή.

Στο πλαίσιο αυτής, υπεγράφη η Συμβολαιογραφική Πράξη για την παραχώρηση του χώρου από τη Δημοτική Αρχή για την εγκατάσταση του Σταθμού Αποσυμπίεσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και την ένταξη της Φαρκαδόνας στο δίκτυο φυσικού αερίου. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μπακούρας ενημέρωσε ότι το έργο συμπεριλαμβάνεται στο εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης2021-2025και σύμφωνα με το τεθέν χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες για την επέκταση του δικτύου θα ξεκινήσουν τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ η τροφοδότηση της περιοχής αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του α΄ εξαμήνου του 2022.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική συνεργασία και δεσμεύτηκε ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την τροφοδότηση 9δημοτικών κτιρίων της περιοχής. Αναγνώρισε επίσης, τα πλεονεκτήματα της υλοποίησης ενός τόσο σημαντικού έργου για τη σύνδεση των περιοχών με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, προσφέροντας ανάπτυξη στο βιομηχανικό – εμπορικό τομέα,εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας στην τοπική αυτοδιοίκηση, τους πολίτες και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην οδό Συγγρού 33, Τρίκαλα για να καταθέτουν αίτηση ενδιαφέροντος.Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11 150 ή 2310584444 ή να επισκέπτονται την εταιρική ιστοσελίδα www.edathess.gr.

Επισημαίνεται ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρέχει «Έκπτωση 100% στα Τέλη Σύνδεσης» για τις νέες συνδέσεις με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις έως τις 31/12/2021.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μέτρα ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια
Επόμενο άρθρο Στο Fashion City Outlet οι πιο περιζήτητες φθινοπωρινές συλλογές ρούχων και αξεσουάρ: Ώρα για να ανανεώσουμε το στυλ μας!