Ειδήσεις

Η ΙΡΑ Καρδίτσας απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Μουζακίου


Εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες της για την ισχυρή υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου στη διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friend ship Cup, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο με ομάδες από την Καρδίτσα και τη Σερβία, η τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, απένειμε σήμερα το μεσημέρι, τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γιώργο Ζαρχανή και τον Ταμία κ. Δημήτρη Σέμπρο στο Δημαρχείο, αφού προηγήθηκε συνάντηση κατά την οποία συμφωνήθηκε η περεταίρω ενδυνάμωση  των διμερών σχέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε, με την αρωγή του Δήμου, η αναβάθμιση σε οργανωτικό επίπεδο, των φιλανθρωπικών τουρνουά βόλεϊ που διεξάγονται από τον ΙΡΑ κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα στο Μουζάκι.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον ΙΡΑ Καρδίτσας για την τιμή που του έκανε, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Μουζακίου επιδιώκει την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους με κάθε τρόπο στον τόπομας, στηρίζοντας πάντα σημαντικές συνεργασίες με δραστήριους φορείς όπως ο ΙΡΑ που συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίηση ξεχωριστών αθλητικών γεγονότων και στην ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης στο Νομό μας.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τσιάρας: Ο δικαστής οφείλει να διαφυλάττει το κύρος της Δικαιοσύνης ως προς το χρόνο απονομής
Επόμενο άρθρο Ο.ΚΑ.ΝΑ.-5ηΥ.Πε.: Συνεργασία για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για όλους