Ειδήσεις

Η Κατερίνα Ευαγγέλου – Κίσσα υποψήφια για το Συμβούλιο της Δ.Κ. Μουζακίου με το Φάνη Στάθη


Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, της Κατερίνας Ευαγγέλου – Κίσσα. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού νυν Δήμαρχος Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιος Φάνης Στάθης είχε συνάντηση μαζί της, όπου της ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της εκλογή της στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου.

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα του Παναγιώτη, γεννήθηκε στην Αθήνα. Το Μουζάκι είναι η γενέθλια γη της μητέρας της, ο τόπος όπου μεγάλωσε και ζει μόνιμα.   Σπούδασε Κοινωνιολογία και Διοίκηση Οργανωτικής Συμπεριφοράς (Management Organizational Behavior). Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων σχετικών με το Marketing, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Διαχείριση Κρίσεων, τα Πρότυπα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9000 και τέλος I.T. Systems. Κατέχει το Πτυχίο Αγγλικής Proficiency του Πανεπιστημίου του Cambridge. Επί σειρά ετών εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες, με τελευταία στον Όμιλο COSMOTE, όπου εργάσθηκε επί δέκα χρόνια ως Συντονίστρια Προμηθειών των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου COSMOTE στο εξωτερικό. Από τον Μάρτιο του 2016 λειτουργεί ως διευθύντρια τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» www.logografis.gr. Έχει εκδώσει τρία λογοτεχνικά βιβλία δικά της, τρία συλλογικά έργα με τη «Λόγω Γραφής» και έχει συμμετάσχει σε έξι συλλογικά έργα σημαντικών εκδοτικών οίκων της χώρας μας. Κείμενα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα λογοτεχνικά περιοδικά καθώς και σε πολλούς λογοτεχνικούς ιστότοπους. Διηγήματά της έχουν βραβευθεί σε Πανελλήνιους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές

Προχωράμε μαζί, για μια «Νέα Αυτοιδιοικητική Πορεία» που θα αλλάξει επίπεδο την ποιότητα ζωής στο Δήμο Μουζακίου. Η Νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι δική μας!

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Προάστιο Δήμου Παλαμά, το 8ο Εθνολογικό Συνέδριο - Καραγκούνικο Αντάμωμα
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας