Ειδήσεις

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τηλεφώνησε στον αδερφό του Βάιου Βλάχου


Τηλεφώνημα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχτηκε ο αδερφός του 34χρονου Καρδιτσιώτη Βάιου Βλάχου, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Βαγγέλης Βλάχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τηλεφώνημα της κυρίας Σακελλαροπούλου σε αυτές τις τραγικές στιγμές που ζει η οικογένεια μετά τον θάνατο του Βάιου.

«Μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ότι σήμερα μας τηλεφώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σήμερα το μεσημέρι. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για εμάς. Ένα πολύ ωραίο, εγκάρδιο τηλεφώνημα, πολύ όμορφο. Είναι σημαντικό γιατί για εμάς είναι ένας θεσμός που τουλάχιστον μπορεί να διαφυλάξει την δικαιοσύνη και την δημοκρατία και πραγματικά το χρειαζόμασταν» ανέφερε αρχικά ο αδελφός του Βάιου Βλάχου μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Πέρα από τα συλλυπητήρια και τα λόγια της για στήριξη και κουράγιο, νομίζω ότι ήθελε περισσότερο να μας ακούσει από το να μιλήσει και νομίζω ότι αυτό την τιμά και είναι αυτό το οποίο θέλαμε κι εμείς. Νομίζω ότι περισσότερο ξεσπάσαμε και είπαμε τον πόνο μας και μας άκουσε και είναι αυτό που χρειαζόμασταν» συνέχισε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Τέλος, αναφορικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τη στήριξη των οικογενειών των θυμάτων, ο κ. Βλάχος λέει: «δεν ξέρω αν είναι δίκαιο και σωστό αλλά εμάς μας έκανε χειροτέρα η χρονική στιγμή που έγινε».

ΠΗΓΗ: in.gr

Προηγούμενο άρθρο Νέος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας o Διονύσης Μπαλούκας
Επόμενο άρθρο ΑΣΚ: Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη αλλά με καλή ψυχολογία