Ειδήσεις

Η Μαρία Τσίντζου ξανά υποψήφια Τ.Σ. Μαυρομματίου με Θάνη Στάθη και Νέα Πορεία


Ανακοινώνουμε την εκ νέου υποψηφιότητα της Τοπικής Συμβούλου Μαυρομματίου Μαρίας Τσίντζου του Κων/νου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η ενασχόληση της με τα κοινά άρχισε στις δημοτικές εκλογές του 2002, όταν και εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος Δ. Μουζακίου, ιδιότητα που διατήρησε με συνεχείς επανεκλογές στις επόμενες δημοτικές θητείες μέχρι το 2010. Τη χρονική περίοδο 2011 – 2014 διετέλεσε Τοπική Σύμβουλος στη γενέτειρά της Τ.Κ. Μαυρομματίου, ιδιότητα που απέκτησε ξανά συμμετέχουσα στις δημοτικές εκλογές του 2019 και την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Η Μ. Τσίντζου εργάζεται ως υγειονομική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

Ο Συνδυασμός «Νέα Πορεία» την καλωσορίζειμε ιδιαίτερη χαρά. Ο επικεφαλής του νυν Δήμαρχος Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιος Φάνης Στάθης, συναντήθηκε μαζί της και της ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Με νέες δυνάμεις και ιδέες, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια να γίνει ο Δήμος Μουζακίου ισχυρός πυρήνας δημιουργίας και ανάπτυξης στον τόπο. Πάμε όλοι μαζί στις κάλπες του Οκτωβρίου για τη μεγάλη Νίκη!

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ηλιογιορτή 2023, την Τετάρτη 19 Ιουλίου, στην πλατεία του Ηλιά Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα: Η ψήφος των αποδήμων φέρνει την Παγκόσμια Ελλάδα στον τόπο της