Ειδήσεις

Η Νύχτα των Ευχών στις 29/12 στους Σοφάδες


Ένα φωτεινό, ξεχωριστό εορταστικό σκηνικό θα στηθεί  στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων το απόγευμα της Πέμπτης 29/12. Εκατοντάδες χάρτινα φαναράκια θα πλημμυρίσουν τον ουρανό δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες, να κάνουν τις δικές τους ευχές. Ο καθένας θα ανάψει το φαναράκι του και θα το αφήσει να πετάξει ψηλά, μαζί με την ευχή και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Πρόκειται για μια λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Σοφάδων, μια γιορτή γεμάτη δραστηριότητες, με πολύ κέφι και εκλεκτά κεράσματα.

Το εορταστικό σκηνικό θα στηθεί με πολύ κέφι από τις 16.00 με καραόκε και Djκαι πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Τα φαναράκια θα διανέμονται δωρεάν, μια προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδωνκαι όποιος  επιθυμεί θα το προμηθευτεί από το χώρο της κεντρικής πλατείας.

Το «μονοπάτι των ευχών» στον ουρανό θα ξεκινήσει στις 18.00 ενώ στο χώρο θα δεσπόζει η μορφή το Αη Βασίληπου θα μοιράζει δώρα.

Το μοναδικό αυτό θέαμα θα συμπληρωθεί με πλούσια εδέσματα, ενώ την εκδήλωση θα συνοδεύσει η μπάντα του Δήμου, που από νωρίς με χριστουγεννιάτικες πατινάδες θα δώσει εορταστικό τόνο στους κεντρικούς δρόμους των Σοφάδων.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσφορά αγάπης σε οικογένειες από την Π.Ε Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πλούσια η δράστη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας