Ειδήσεις

Η Νύχτα των Ευχών την Πέμπτη στους Σοφάδες


Φαντασμαγορική και ξεχωριστή αναμένεται η «Νύχτα των Ευχών» στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/12 στις 6.30 το απόγευμα.  Εκατοντάδες χάρτινα φαναράκια θα πλημμυρίσουν τον ουρανό δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες, να κάνουν τις δικές τους ευχές. Ο καθένας θα ανάψει το φαναράκι του και θα το αφήσει να πετάξει ψηλά, μαζί με την ευχή και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Πρόκειται για μια λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Σοφάδων, μια γιορτή γεμάτη δραστηριότητες, με πολύ κέφι και εκλεκτά κεράσματα.

Τα φαναράκια ήδη διανέμονται δωρεάν ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα όποιος επιθυμεί να το προμηθευτεί το απόγευμα της Πέμπτης στο χώρο της κεντρικής πλατείας.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει η μπάντα του Δήμου, που από νωρίς με χριστουγεννιάτικες πατινάδες θα δώσει εορταστικό τόνο στους κεντρικούς δρόμους των Σοφάδων.

Το μοναδικό αυτό θέαμα θα συμπληρωθεί αρμονικά με τη συμμετοχή χορωδιών, πλούσια εδέσματα, αναψυκτικά και ζεστό κρασί για τους μεγαλύτερους, ενώ εντυπωσιακά πυροτεχνήματα θα κάνουν  την ατμόσφαιρα περισσότερο φωτεινή και εορταστική.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και κλήρωση με τους τυχερούς να κερδίζουν όμορφα δώρα.

Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν καθώς το κέφι θα συνεχιστεί με Dj και ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Τ. Τσιαπλές: Να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 42 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα