Ειδήσεις

Η Π.Ε. Καρδίτσας προσέφερε 500 κιλά κρέας σε άπορους


Μισό  τόνο κρέατος σε άπορους συνανθρώπους μας, για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, προσέφερε, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Η διανομή έγινε, μέσω κουπονιών που θα εξαργυρωθούν σε κρεοπωλεία της Καρδίτσας, σε 200 άτομα, που είναι ωφελούμενοι των Σπιτιών Αγάπης.

Η ενέργεια αυτή έγινε με την πολύτιμη αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και του Συλλόγου Κρεοπωλών Καρδίτσας.

Στη διανομή παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και η περιφερειακή σύμβουλος  Λία Ρογγανάκη.

Δηλώσεις

Σε σχετικές δηλώσεις, ο Σεβασμιώτατος τόνισε: «Με τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας και τη συνεργασία των κρεοπωλών του Νομού δίνονται τα τελευταία τρόφιμα για τις γιορτές που είναι 500 κιλά κρέας. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχης και τους Αντιπεριφερειάρχες για τη συνεργασία. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να βρει μιμητές, Ενωμένοι να προχωράμε ώστε οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να στηρίζονται στην καθημερινότητά τους».

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος επεσήμανε: «Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μέρες γιορτών και χαράς για όλους τους ανθρώπους. Γι ΄ αυτό και με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη και συνεργασία με τον Μητροπολίτη και το Σύλλογο Κρεοπωλών συγκεντρώσαμε μισό τόνο κρέας κυρίως για όσους στηρίζονται  από τα Σπίτια Αγάπης σε όλους τους Δήμους».

 

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο
Επόμενο άρθρο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα