Ειδήσεις

Η Πέρσα Πολύμερου υποψήφια για το Συμβούλιο της ΔΚ Μουζακίου με τη Νέα πορεία


Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Πολυμέρου Περσεφόνης του Ηλία, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» για την εκλογή της ως Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου.

Της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Σε σχετική δήλωσή της η υποψήφια επισήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Νέα Πορεία» ως υποψήφια για την Δ.Κ Μουζακίου. Το 2019 ήταν η πρώτη φορά που έλαβα μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πνοή Δημιουργίας» και ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Διατέλεσα μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα), καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μουζακίου. Είμαι ενεργό μέλος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «Οι Γόμφοι» και από τα ιδρυτικά μέλη του γυναικείου συνεταιρισμού «Η Αλόπη»». Αποφάσισα να εμπλακώ στα κοινά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω ώστε να γίνει το Μουζάκι μας αυτό που όλοι πιστεύουμε ότι του αξίζει. Εάν εκλεγώ θα είμαι πάντα δίπλα σε κάθε δημότη για να λύνουμε το όποιο πρόβλημα προκύπτει με διαφάνεια, συνέπεια και εντιμότητα. Ευχαριστώ το Δήμαρχό μας Φάνη Στάθη που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού. Πιστεύω ότι θα φανώ αντάξια τις εμπιστοσύνης του».

Προχωράμε μαζί, για μια «ΝέαΑυτοιδιοικητική Πορεία» που θα αλλάξει επίπεδο την ποιότητα ζωής στο Δήμο Μουζακίου. Στις 8 Οκτωβρίου ανοίγουμε μια Νέα Σελίδα δημιουργίας και ανάπτυξης στον τόπο μας!

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Ενίσχυση Δήμων της Καρδίτσας για ανάγκες των σχολείων