Ειδήσεις

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πορτής Χριστίνα Τίγκα – Τριανταφύλλου ξανά υποψήφια με τον Φάνη Στάθη


Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα της νυν Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πορτής Χριστίνας Τίγκα – Τριανταφύλλου του Θεοφάνη, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της επανεκλογής της στο αξίωμα.

Είναι μόνιμη κάτοικος Πορτής, ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, με πολλά χρόνια εργασίας σε καταστήματα της οικογένειάς της στη Γερμανία και στην Ελλάδα.

Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά στις δημοτικές εκλογές του 2014, όταν και εκλέχτηκε Πρόεδρος της Κοινότητας, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα μετά την επανεκλογή της το 2019.

Της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια ανάταξης του Δήμου Μουζακίου από τις πρωτοφανείς κρίσεις (πανδημία, «Ιανός» κ.α.) που βίωσε την προηγούμενη τετραετία. Σταθήκαμε ως Δημοτική Διοίκηση στο ύψος των περιστάσεων και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άριστη συνεννόηση και συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, όπως η Χρ. Τριανταφύλλου. Άνθρωποι οι οποίοι στις δυσκολίες βρίσκονται πάντα στην «πρώτη γραμμή» αντιμετώπισης των τοπικών προβλημάτων και η συμβολή τους είναι καθοριστική για την επιτυχή έκβαση οποιασδήποτε παρέμβασης στα χωριά μας. Βασιζόμαστε στις ξεχωριστές ικανότητες όλων των Υποψηφίων Προέδρων του Συνδυασμού μας για να κάνουμε πράξη την επόμενη πενταετία το μεγάλο στόχο της «Νέας Αυτοδιοικητικής Πορείας» που ξεκινήσαμε… Ο Δήμος Μουζακίου να γίνει ένας Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρότυπο στην ποιότητα ζωής και στους ρυθμούς ανάπτυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κι από Αύγουστο… Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας