Ειδήσεις

Η προσφορά της Super League 2 και Football League στην Περιφέρεια Θεσσαλίας


Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Super League 2 και Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος παρέδωσε  στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό  5.000 φιάλες νερού, που προωθήθηκαν αμέσως στις  σεισμόπληκτες περιοχές για να καλύψουν ανάγκες των κατοίκων.  Τον κ. Λεουτσάκο συνόδευε ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος με τη σειρά του παρέδωσε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αθλητικό υλικό για τα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών.

«Εκπροσωπώντας τις ομάδες της Super League 2 και της Football League παραδώσαμε σήμερα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την Περιφέρεια Θεσσαλίας είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους. Με την παρουσία  και την προσφορά μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση  στους πολίτες που δοκιμάζονται από τον σεισμό» δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Super League 2 και Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος.

«Ευχαριστούμε την Super League 2 και τη Football League για την έμπρακτη συμπαράσταση στους ανθρώπους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από το σεισμό. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας για την προσφορά του, που δίνει διέξοδο στα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών. Αποδεικνύουμε ότι ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Κάθε νέα δωρεά, συντελεί, παρακινεί και δημιουργεί και άλλους κρίκους σε μια αλυσίδα προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Προηγούμενο άρθρο Πως θα γιορτάσει η Καρδίτσα την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται τα Rapid tests στην Καρδίτσα